top of page
  • _

Tidsbestilling er nu åbnet


Hej alle,


Så er vi klar til opstart af massage og velvære i Asferg.

Vores lokaler er blevet meget indbydende og vi glæder os til, at tage imod nye og gamle kunder.

Husk, at vi åbner d. 1/2-2014, men det er allerede nu muligt, at bestille tid ved Mette på tlf.: 28491200, alternativt kan i også forespørge en tid i denne blog.


Med venlig hilsen

Massage og velvære


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Øreakupunktur

Øreakupunktur også kaldet auriculoterapi, er et helt utroligt redskab til at behandle mine kunder med. Jeg er blevet overrasket over, hvor stor effekt f.eks 4 nåle kan have på en klient. Jeg bruger ør

Lidt tanker om massage

Hvis du søger på massage i randers, kommer der utallige sider frem på din skærm. Vi er mange massage klinikker i randers , men i skal være opmærksomme på , at vi alle er forskellige. Du skal vælge den

Healing og massage

Hej nye og gamle kunder. Jeg vil lige starte denne blog, ved at dele mine tanker omkring healing med jer. For mange år siden fik jeg at vide af forskellige folk, at jeg havde healer hænder ... Syntes

Komentarze


bottom of page