top of page
  • _

Healing og massage


Hej nye og gamle kunder.

Jeg vil lige starte denne blog, ved at dele mine tanker omkring healing med jer.

For mange år siden fik jeg at vide af forskellige folk, at jeg havde healer hænder ... Syntes det lød underligt, og jeg vidste ikke rigtig noget om healing. En del år senere blev jeg uddannet fysiurgisk massør.

Jeg var vild med den uddannelse og en ny verden åbnede sig for mig.

Jeg opdagede selv hvordan mine hænder reagerede, når jeg var tæt på folk bla gennem massage.

Jeg blev ved med at få hints om at healing var noget for mig. Så tog jeg mod til mig og meldte mig til reiki healer kursus hos johnny tempeldal. Meget alternativ oplevelse. Noget kunne jeg relatere til og noget kunne jeg ikke. Men jeg fandt ud af , at mine hænder kan noget særligt.

De kan heale. Jeg mærkede ting hos de andre kursister som forbløffede mig.

Jeg opdagede den kraft healing har. Hvilken utrolig ro og omsorg healing giver. Siden kurset har jeg brugt healing i min massage. Og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger.

I dag er jeg glad for at jeg turde springe ud i healing, selvom jeg var skeptisk. Kombinationen med healing og massage er en super måde at behandle folk på . Her tages der af både de fysiske problemer men også de mere sensitive sider af os.

Håber i har mod på at prøve healing og massage hos mig .

Jeg skal nok tage godt hånd om jer. Og jeg vil godt lige tilføje : jeg har ikke overnaturlige evner eller er clairvoyant. Men jeg har nogle " gode " hænder og en god fornemmelse for mennesker.

Håber i vil bruge denne blog.


Hilsen Mette

Massage og velvære

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Øreakupunktur

Øreakupunktur også kaldet auriculoterapi, er et helt utroligt redskab til at behandle mine kunder med. Jeg er blevet overrasket over, hvor stor effekt f.eks 4 nåle kan have på en klient. Jeg bruger ør

Tidsbestilling er nu åbnet

Hej alle, Så er vi klar til opstart af massage og velvære i Asferg. Vores lokaler er blevet meget indbydende og vi glæder os til, at tage imod nye og gamle kunder. Husk, at vi åbner d. 1/2-2014, men d

Lidt tanker om massage

Hvis du søger på massage i randers, kommer der utallige sider frem på din skærm. Vi er mange massage klinikker i randers , men i skal være opmærksomme på , at vi alle er forskellige. Du skal vælge den

Comentarios


bottom of page