Massage og velvære - -vi tager hånd om dig
RSS Bliv fan

Leveres af FeedBurner


Nye indlæg

Øreakupunktur
Tidsbestilling er nu åbnet
Lidt tanker om massage
Healing og massage

Kategorier

Healing og massage
Øreakupunktur
Tidsbestilling, forespørgsel og andet
drevet af

Min blog

Healing og massage

Hej nye og gamle kunder.
Jeg vil lige starte denne blog, ved at dele mine tanker omkring healing med jer.
For mange år siden fik jeg at vide af forskellige folk, at jeg havde healer hænder ... Syntes det lød underligt, og jeg vidste ikke rigtig noget om healing. En del år senere blev jeg uddannet fysiurgisk massør.
Jeg var vild med den uddannelse og en ny verden åbnede sig for mig.
Jeg opdagede selv hvordan mine hænder reagerede, når jeg var tæt på folk bla gennem massage.
Jeg blev ved med at få hints om at healing var noget for mig. Så tog jeg mod til mig og meldte mig til reiki healer kursus hos johnny tempeldal. Meget alternativ oplevelse. Noget kunne jeg relatere til og noget kunne jeg ikke. Men jeg fandt ud af , at mine hænder kan noget særligt.
De kan heale. Jeg mærkede ting hos de andre kursister som forbløffede  mig.
Jeg opdagede den kraft healing har. Hvilken utrolig ro og omsorg healing giver. Siden kurset har jeg brugt healing i min massage. Og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger.
I dag er jeg glad for at jeg turde springe ud i healing, selvom jeg var skeptisk. Kombinationen med healing og massage er en super måde at behandle folk på . Her tages der af både de fysiske problemer men også de mere sensitive sider af os.
Håber i har mod på at prøve healing og massage hos mig .
Jeg skal nok tage godt hånd om jer. Og jeg vil godt lige tilføje : jeg har ikke overnaturlige evner eller er clairvoyant. Men jeg har nogle " gode " hænder og en god fornemmelse for mennesker.
Håber i vil bruge denne blog.

Hilsen Mette
Massage og velvære

55 kommentarer til Healing og massage:

Kommentar RSS
Henrik Christenden on 30. december 2013 18:39
Rigtig fin blok og spændende, at høre lidt om massage og healing. Ser frem til, at høre mere og skal helt sikkert snart have en tid til massage eller healing :-)
Besvar kommentar


Else Birkeskov Christensen on 30. december 2013 19:41
Smuk og flot hjemmeside. Meget sympatisk. Ønsker rigtig meget held og lykke med fremtiden.
Besvar kommentar
 
Administrator on 31. december 2013 01:36
Mange tak for de fine ord


Anonym on 30. december 2013 23:20
Glæder mig til en gang dejlig massage. Og forøvrigt flot initiativ og hjemmeside. Skal anbefale og dele
Besvar kommentar
 
Administrator on 31. december 2013 01:38
Mange tak for de fine ord, og vi ser frem til, at modtage dig i klinikken. Husk at bestille tid.


review on 30. september 2017 18:40
Great article!
Besvar kommentar


review on 30. september 2017 18:44
Great content!
Besvar kommentar


www on 30. september 2017 18:57
Great article!
Besvar kommentar


review on 30. september 2017 19:01
Great effort!
Besvar kommentar


www on 30. september 2017 19:06
Great blog!
Besvar kommentar


enhancement on 25. oktober 2017 16:48
Great site!
Besvar kommentar


www on 8. november 2017 11:36
Great site!
Besvar kommentar


top 5 on 8. november 2017 11:45
Great site!
Besvar kommentar


www on 13. november 2017 19:49
Great job!
Besvar kommentar


www on 13. november 2017 20:34
Great site!
Besvar kommentar


www on 13. december 2017 19:19
Impressive!
Besvar kommentar


www on 13. december 2017 19:20
Impressive!
Besvar kommentar


www on 13. december 2017 19:21
Great job!
Besvar kommentar


www on 13. december 2017 19:22
Great site!
Besvar kommentar


www on 13. december 2017 19:23
Great site!
Besvar kommentar


www on 16. december 2017 17:19
Great site!
Besvar kommentar


vigrx on 16. december 2017 17:26
Great content!
Besvar kommentar


vigrx on 16. december 2017 17:32
Great site!
Besvar kommentar


review on 16. december 2017 17:39
Great site!
Besvar kommentar


www on 16. december 2017 17:50
Great site!
Besvar kommentar


www on 7. januar 2018 18:46
Great site!
Besvar kommentar


www on 7. januar 2018 18:54
Great site!
Besvar kommentar


www on 7. januar 2018 19:10
Great site!
Besvar kommentar


www on 7. januar 2018 19:12
great content!
Besvar kommentar


top 5 traction devices on 9. januar 2018 18:59
Great job!
Besvar kommentar


www on 9. januar 2018 19:15
Great site!
Besvar kommentar


www on 9. januar 2018 19:18
Great article!
Besvar kommentar


vigrx on 9. januar 2018 19:21
Great job!
Besvar kommentar


volume pills review on 29. april 2018 21:36
Great site!
Besvar kommentar


volume pills review on 30. april 2018 11:14
Great article!
Besvar kommentar


provestra review on 30. april 2018 11:27
Great site!
Besvar kommentar


provestra on 30. april 2018 11:44
Great site!
Besvar kommentar


auto responders reveiw on 30. april 2018 12:41
Great article!
Besvar kommentar


auto responder reviews on 30. april 2018 12:59
Great site!
Besvar kommentar


Hair Loss on 30. april 2018 13:14
Great article!
Besvar kommentar


x4llabs eview on 3. maj 2018 17:52
Great site!
Besvar kommentar


vigrx plus reveiw on 3. maj 2018 18:01
Great site!
Besvar kommentar


prosolution reveiw on 6. maj 2018 18:47
Great job!
Besvar kommentar


vigrx plus review on 6. maj 2018 18:59
Great site!
Besvar kommentar


vigrx plus reveiw on 6. maj 2018 19:10
Great site!
Besvar kommentar


vigrx plus review on 6. maj 2018 19:16
Great site!
Besvar kommentar


prosolution reveiw on 6. maj 2018 19:22
Great site!
Besvar kommentar


vigrx plus on 6. maj 2018 19:33
Great site!
Besvar kommentar


prosolution review on 6. maj 2018 19:39
Great site!
Besvar kommentar


vigrx plus review on 6. maj 2018 20:24
Great site!
Besvar kommentar


x4labs on 6. juni 2018 12:12
Great site!
Besvar kommentar


does size matter on 9. juni 2018 17:53
Great site!
Besvar kommentar


Massage i Aalborg on 16. maj 2021 09:10
I årene omkring 2010 fik jeg min første massage oplevelse. Det skete på en fysioterapeut klinik i Aalborg. Massage virkede utrolig afslappende og fik mine mangeårige nakkesmerter helt væk. Ergonomisk rådgivning og massage var en åbenbaring for mig. Jeg er altså stor tilhænger af fysiurgisk, helkropsmassage og massage i alle former. Tak for din flotte gennemarbejdede side.
Besvar kommentar


Acton Franks on 20. juni 2021 10:07
Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Web and Marketing Agency Business Management Software Guide to Playing Online GHK-CU peptide Tools Every Company Needs Key Factors of Food Safety salju4d How learning poker Tips For Choosing New Bedroom Furniture
Besvar kommentar


Brody Mcintosh on 20. juni 2021 10:09
Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits Guest Posting Benefits
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint